Search

Projekt: Reformhus

En innovativ hustillverkare som har tagit fram en helt egen konstruktion för att möjliggöra tunnare ytterväggar men ändå med en marknadsledande isoleringsförmåga.Jag har själv aldrig någonsin varit med om en sådan effektiv process från startbeskedet, dessutom med 100% kvalitet. Jag vill tacka er alla för ert engagemang, utan alla era arbetsinsatser som varit mer än 100% skulle inte detta vara möjligt.”


- Joachim Svedin (marknadsansvarig lägenheter)


Vizcons uppdrag


Att löpande projektera Reformhus olika uppdrag, i projekteringen ingår samtliga konstruktionshandlingar, produktionshandlingar och ibland även marknadsmaterial så som fotorealistiska bilder.


Vizcons produkt


Vi har implementerat Reformhus byggsystem i vårt CAD-program och detta skapar ett effektivt och långsisktigt samarbete där vi säkerställer att alla produktionshandlingar ser ut på det sätt som kunden önskar.  I varje projekt finslipar vi detaljer och förbättrar vår leverans och kundens byggsystem.


10 veckor efter affär och startbesked, projekterat, producerat med fönster från fabrik, levererat, stommonterat tätt hus, färdigfakturerad och reglerad och en mycket nöjd kund. Detta med konstruktionshandlingar gjorda av Vizcon från ett nytt CAD system, för första gången i fabrik.


- Joachim Svedin (marknadsansvarig lägenheter)Läs mer om reformhus här: https://reformhus.se/

Follow our journey

Follow us on social media, email or give us a signal if you are wondering something or just want to discuss the industry at large.

Contact Us

  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Edin Ikon

Tel: 0346-466 900

Email: info@vizcon.se

Ätrastigen 5a

Falkenberg, 311 38

white-Vizcon-logo 2.png