Search

Projekt: Västkuststugan

Västkuststugan är en av Sveriges mest välrenomerade hustillverkare och har varit verksamma sedan 1932, numera inkluderas även varumärkena Västkustvillan och Borohus under gemensam flagg.Vi har valt samarbete med Vizcon eftersom vi uppskattar kreativiteten, era snabba och smidiga lösningar samt att vi värdesätter enkelheten i kommunikationen med företaget.


- Leif Litzell (Marknadschef)


Vizcons uppdrag


Att skapa interaktiva 3d-modeller av huskatalogen där hemsidebesökaren kan designa och experimentera med ett blivande hem. Västkuststugan ville göra något nytt och något som skapar ett stort intresse hos besökaren, en utmaning som passar oss som handen i handsken.


Vizcons produkt


Med vår helt unika 3d-plattform har vi otroligt stora möjligheter att skapa en produkt som anpassas helt efter kundens önskemål och profil. Under vintern 2019/20 så kommer denna att lanseras på hemsidan och vi väntar med spänning på detta.Läs mer om Västkuststugan här: https://www.vastkuststugan.se/

Follow our journey

Follow us on social media, email or give us a signal if you are wondering something or just want to discuss the industry at large.

Contact Us

  • Vit Instagram Ikon
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Edin Ikon

Tel: 0346-466 900

Email: info@vizcon.se

Ätrastigen 5a

Falkenberg, 311 38

white-Vizcon-logo 2.png